Nyomdánk

Cégünk ofszet, és digitális nyomdát is üzemeltet, ahol egyszínű és color nyomatokat készítünk kiváló minőségben. Emellett kötészeti munkákat is el tudunk készíteni. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 15 fő foglalkoztatásával bármilyen nyomdai, grafikai és reklám célú kiadvány elkészítésére alkalmasak vagyunk.
 
Stúdiónk többek között grafikai tervezéssel, kiadványszerkesztéssel, nyomdai előkészítéssel, valamint teljes körű nyomdai kivitelezéssel, vállalati arculattervezéssel (logó, színvilág, betűtípus, formák, marketing elemek kidolgozása), weboldal készítéssel, illetve egyéb reklám és marketing tevékenység szervezésével és lebonyolításával is foglalkozik.
 
Szakmailag képzett, az aktuális napi trendeket ismerő, rutinos csapatunk pozitívan áll bármilyen extrém, nem szokványos igény, elképzelés elé. Akár a grafikai tervezéssel, akár a nyomdai kivitelezéssel kapcsolatban lenne egyedi, különleges, nem mindennapi megvalósítandó nyomdai terméke, forduljon hozzánk! Számunkra a kihívás mértéke fokozza a kreatív alkotói szabadságot, és teret enged az egyedi nézőpontok bemutatására.
 
Célunk az általunk kidolgozott grafikai tervek, az elkészített nyomdai anyagok, mind az ár, mind a minőség vonatkozásában hosszútávon elnyerjék Ügyfeleink elégedettségét, mindazonáltal hozzájáruljanak megrendelőink profit növekedéséhez!

 

Önnek nincs más dolga, mint kigondolni, mit szeretne, a többit ránk bízhatja. Sőt, ki sem kell mozdulnia, interneten, telefonon, egyaránt leadhatja megrendelését, elképzelését, vagy árajánlatkérését.

2016-01-20

tovább >>