Szórólap

Lendítse fel vállalkozását, akár már holnap! A szórólapok nyomtatott reklámhordozók, amelyek mérettől függően tartalmazhatnak bővebb leírásokat, fotókat és egyéb grafikai elemeket. Segítségükkel gyorsan bemutathatók és megismertethetők a termékek, illetve a szolgáltatások. Rövid élettartamú anyagok révén az előállítás során az egyik legfontosabb szempont az alacsony ár. A szórólapok ára nagyban függ a papír minőségétől.
 
A kedvező ár elérésének másik fontos szempontja a megfelelő technológia használata: cégünk egyaránt rendelkezik az íves offset és digitális nyomtatás technikai feltételeivel! A grafikai tervezéstől a nyomdai gyártásig, nyomdánk mindenre gondolt! Grafikusaink rövid határidővel alkotják meg szórólapja grafikai anyagát, s a terv elfogadása után nyomdánkba el is készítjük! Egy helyen mindent!
 
Bizonytalan abban, hogy a szórólapozás elegendő-e, ahhoz, hogy beinduljon az üzlet? Vírusmarketinngel, DM kapmányokkal lendíthet üzleti tervén! Nyomdánk ebben is segít! Marketing tanácsadás új partnereinknek ingyen!
 

Kérjen tőlünk árajánlatot azonnal:


Név(kötelező)

Email cím (kötelező)

Cégnév:

Számlázási cím

Telefon (kötelező)

ÜzenetHol hallott rólunk?

 Google vagy Facebook hirdetés Közösségi média Ismerősöm ajánlotta Egyéb
 Hozzájárulok, hogy a nyomda aktuális akcióiról, szolgáltatásairól hírlevelet kapjak.