Ügynökségi munka

Stúdiónk többek között grafikai tervezéssel, kiadványszerkesztéssel, nyomdai előkészítéssel, valamint teljes körű nyomdai kivitelezéssel, vállalati arculattervezéssel, weboldal készítéssel, illetve egyéb reklám és marketing tevékenységgel, többek között rendezvények szervezésével is foglalkozik.

WEBFEJLESZTÉS

Az online megjelenés nélkülözhetetlen alapja egy szépen kivitelezett, átgondoltan felépített, funkcionálisan jól működő weboldal. Egy weboldal arculata, értelmezhetősége rendkívül befolyásoló tényező egy cég, vállalat benyomását tekintve. Ha nem találják meg, amit keresnek, hamar továbbállnak. A layout tervezés során a látványra, a hangulatra helyezzük a hangsúlyt, grafikusaink megtervezik a weboldal felépítését, kialakítjuk a főoldalakat és a hozzátartozó aloldalak megjelenését. Egyértelműen elkülönülő részeket alakítunk ki, hogy a felhasználónak világosan látszon ,hogy mire lehet kattintani illetve, hogy gyorsan találja meg a keresendő információt. Az új weboldalak tervezése mellett, vállaljuk meglévő oldalak áttervezését, újraszerkerkesztését is. A weboldal a marketing és a kommunikáció céljai mellett már egyértelműen a profittermelés célját is szolgálja. A folyamatosan változó webtrendeket követve szívesen segítünk az Önnek leginkább megfelelő megoldás kiválasztásában és teljes körű kivitelezésében. Tanácsainkkal segítjük a választást, legyen szó egy egyszerű, statikus tartalmú weboldalról, vagy egy dinamikusan működő weboldalról, ahol a tartalmat a felhasználó tudja változtatni, módosítani. Az igényfelméréstől az üzembe helyezésig maximálisan támogatjuk a projektet, akár karbantartást, akár meglévő oldalak továbbfejlesztését, kibővítését is vállaljuk. Minden általunk fejlesztett weboldal a keresőoptimalizálás (SEO) szempontjaira épül. Weboldallal kapcsolatos szolgáltatásaink mellett szerepel a domain regisztráció és fenntartás, webhosting szolgáltatás, tartalomfeltöltés.

CÉGES ARCULATTERVEZÉS

Az arculat kialakításának alapköve a logó megtervezése. A logó grafikai motívum, többet jelent, mint egy embléma. Informál, egyfajta vizuális képet, minőséget közvetít, képviseli a cég, vállalat értékeit. A megfelelően megtervezett logó jellemzője, hogy könnyen megjegyezhető és kitűnően alkalmazható a különböző felhasználási területeken, felületeken. A logóterveket szolgáltatásához és cégfilozófiájához maximálisan igazítjuk, az átbeszélt ötlet alapján. A hatékony kommunikáció és az egységes megjelenés előre, jól megtervezett arculattal érhető el. Az arculatot a logóhoz, a célcsoporthoz, a cég filozófiájához, profiljához igazítjuk. A tudatosan kidolgozott arculat egységességet, bizalmat és erőt sugároz, ezzel növelve a cég értékét. A folyamatban lévő arculatterveket kitűnő háttérrel látjuk el. Brandépítés során szem előtt tartjuk, hogy a potenciális vevő tudatalattijára hassunk: egy adott termékhez vagy szolgáltatáshoz hozzárendelünk stílusokat, érzelmeket, jellemzőket, gondolatokat, hogy az hívogatóvá, barátságossá váljon mindenki számára. Mindezek kialakításához elsősorban márkastratégiát kell kidolgozni, mely kiemeli a brandet a tömegből: ki kell jelölni a helyét a konkurencia között, meghatározni és kiválogatni azon tulajdonságokat, értékeket, melyeket a márkán keresztül közvetíteni szeretnénk.

ON-LINE MARKETING TANÁCSADÁS

Jelenjen meg a Google első oldalán!

Ügynökségünk Profit orientált SEO technológiával dolgozik. Mindig a profitra és a lokális keresőoptimalizálásra fókuszálunk. On site és off site SEO keresőoptimalizálás. Long Tail keresőoptimalizálás mert nemcsak a egyszavas kulcsszavakra fókuszálunk

PPC kampányok, Google hirdetések

Szeretné, ha online kommunikációja hatékonyan, kizárólag célcsoportjához szólna? PPC (pay per click – klikkelés utáni fizetés) kampányai a Marketing Suttogók kezében jó helyen lesz. Google Adwords, Etarget? Facebook hirdetések? Platformfüggetlenül költséghatékony kampányokat készítünk vállalkozása számára!

Keresőoptimalizálás, honlap gondozás

Nem jönnek a megrendelések? Kevesen látogatják honlapját! Segítünk weblapjának elkészítésében, szövegezésében, karbantartásában. Teljes körű keresőoptimalizálás (SEO – Search Engine Optimization) szolgáltatásunk segítségével szerepeljen honlapja a keresőkben versenytársai előtt!