Nyomdánkról

A nyomdánknál képzett szakemberek segítenek abban, hogy az Ön nyomtatott anyagai, mind kivitelezésben, mind pedig reklámhordozóként megállja a helyét a piacon, és meghozza a várt eredményt. Gépparkunkban komplett technológiai sor található, a CTP lemezkészítéstől a hajtogató gépen át a ragasztókötésig, irkázásig. Valamint lehetőséget kínálunk arra, hogy ugyanazt a terméket változó példányszámban, azonos minőségben ofszet vagy digitális technológiával gyártassa le. A hagyományosnak mondható reklám és marketing kiadványokon felül, a munkánk egy nagyobb részét termékcímkék, matricák, katalógusok, használati útmutatók, könyvek, dobozok és displayek alkotják.
Emellett termékpalettánkat bővíti minden olyan nyomtatható média, amely a leggyakrabban fordul elő a mindennapokban, pl.: névjegykártyák, meghívók, dossziék, borítékok és nyomtatványok. Számunkra fontos, hogy a partnerünk megtalálja bennünk a megbízható és tapasztalt szakértelemmel rendelkező nyomdaipari partnert. A munkák során a minőség és sokoldalúság mellett fontos tulajdonságunk a rugalmasság, a gyors és pontos megoldáskeresés, valamint az Önnel folytatott kommunikáció.
 
Több mint nyomda. A KKV-k marketing ügynöksége és nyomdai szolgáltatója. Stúdiónk többek között grafikai tervezéssel, kiadványszerkesztéssel, nyomdai előkészítéssel, valamint teljes körű nyomdai kivitelezéssel, vállalati arculattervezéssel, weboldal készítéssel, illetve egyéb reklám és marketing tevékenységgel, többek között rendezvények szervezésével is foglalkozik.