Megrendelés

A NYOMDAI MEGRENDELÉS MENETE:
 
Kérj árajánlatot és minél pontosabban írd le a kívánt termék paramétereit. Nem baj, ha sokat írsz! Vizsgáld meg az árajánlatot! Kérdezz, pontosíts, ha valami nem világos!
Rendeld meg a terméket emailben! Csak írásban áll módunkban elfogadni a megrendelést. Kérjük a határidő megadását is. Ha Te adod az anyagot, akkor mellékeld lehetőleg PDFformátumban. Minden esetben ellenőrizzük a leadott anyag nyomdai kivitelezhetőségét. A tartalmat nem ellenőrizzük és felelősséget sem vállalunk érte, de ha hibát veszünk észre, akkor rá fogunk kérdezni.
Ha mi végezzük a nyomdai szerkesztést, akkor PDF-ben elküldjük az anyagot korrektúrára. A nyomdatermék csak akkor kerül nyomásba, ha írásban (emailben) engedélyt kapunk a nyomásra.
Nyomdai kivitelezés során nem jelentkezünk, ami egy jó jel, mert azt jelenti, hogy minden rendben megy a maga útján. Ha valamilyen gond merül fel, azonnal megszakítjuk a nyomdai kivitelezést és csak akkor folytatjuk, ha a problémát megnyugtatóan rendezzük a megrendelővel közösen egyeztetve.
A nyomdatermék elkészülte után egyeztetjük a szállítást.
 
A NYOMDAI MEGRENDELÉS:
 
Megrendelő írásos (email, fax, levél) árajánlatkérésére a nyomda a kézhezvételtől számított 12 órán belül reagál, és az esetleges egyeztetéseket követően megküldi írásos árajánlatát. Az árajánlat elfogadása esetén Megrendelő írásos megrendelést küld a nyomdának (a határidő és a szállítási cím pontos megjelölésével), aki az abban foglalt munkálatokat határidőre teljesíti. Felek az egyedi munkák részleteit külön egyeztetik.
 
A NYOMDAI GYÁRTÁS:
 
A beérkezett nyomdakész grafikai anyagtól, a gyártási technikától, illetve a kitöltött megrendelőlapok beérkezésétől számított a megrendelőlapon megjelölt mennyiségű munkanap, valamint a gyártás telítettségétől függően.
 
FIZETÉS:
 
A legyártott anyag az első megrendelés esetén minden esetben előre utalva kerül kifizetésre, az előlegszámla alapján egy összegben, a megrendelés során küldött megrendelőlap-on szereplő bankszámlaszámra.
 
GRAFIKAI TERVEZÉS:
 
Tájékoztatjuk, hogy a megrendelt grafikai munkák különálló díjtételben szerepelnek, melyet a megrendelés lemondása esetén is számlázásra kerülnek. A grafikai munkák díja 4000 Ft + Áfa / munkaóra.