Dekorációs öntapadó

Öntapadó vinyl nyomtatás
Általában a standard öntapadó vinyl alkalmazását sík felület esetén javasoljuk, de a képen látható enyhe ív, görbület még kasírozható sima nyomtatott fóliával, az ennél nagyobb kiszögeléseket, domborulatokat tartalmazó háttérnél érdemes speciális 3D alapanyagot használni a tartósság és megfelelő ív követés miatt.
 
Beltéri vinyl nyomtatás falra
A beltéri vinyl-t általában 540 dpi minőségben nyomtatjuk, mivel ezeket a nyomatokat közelről is nézhetik, így fontos, hogy kiváló minősége legyen, ehhez természetesen elengedhetetlen a nagy felbontású grafikai anyag. Amikor a nyomtatást közvetlen megvilágítjuk, érdemes UV nyomatot vagy matt laminálást rendelni, hogy kivehető és csillogás mentes legyen a nyomtatás.
 
Vinyl nyomtatás kiállításokra
Mivel a kiállítások, rendezvények általában pár napig tartanak, nem indokolt magas minőségű alapanyag használata, így amennyiben hasonló rövid ideig tartó beltéri felhasználásra rendel öntapadó vinyl nyomtatást, kérem jelezze, hogy a lehető legkedvezőbb árat tudjuk kiajánlani. Ezeket a nyomatokat leginkább UV technológiával nyomtatjuk, nagy felbontással, hogy a kisebb feliratok is jól olvashatóak legyenek.
 
Nagyméretű vinyl nyomtatás
Amennyiben kültérre szeretnénk készíttetni nagyméretű reklámtáblát, érdemes a vinyl nyomatot merev tartású alumínium táblára kasírozni, így a hőtágulás miatt nem fogja elveszíteni alakját, évekig tartja színét. Külső sérülések elkerülése érdekében laminálás indokolt. Leginkább 160cm szélességben nyomtatjuk az öntapadós vinylt, de igény esetén 200cm szélességben is tudjuk vállalni.
 

Kérjen tőlünk árajánlatot azonnal:


Név(kötelező)

Email cím (kötelező)

Cégnév:

Számlázási cím

Telefon (kötelező)

ÜzenetHol hallott rólunk?

 Google vagy Facebook hirdetés Közösségi média Ismerősöm ajánlotta Egyéb
 Hozzájárulok, hogy a nyomda aktuális akcióiról, szolgáltatásairól hírlevelet kapjak.