Roll up nyomat

Praktikus és elegáns kivitel. Kitűnő Ár / Érték arány!
A Roll Up bannert akár úgy is bemutathatnánk, mint apjaink reklámeszközeinek, és kiállítási eszközeinek sztárját! Ez a kiállítási eszköz a rekláminstallációs paletta legnépszerűbb és legkeresettebb formája.
 
De mi is az a Roll Up?
 
A Roll-Up egy mobil kiállítási eszköz. Nevét az angol „roll up/down” vagyis összecsavar és lehengerel” szavakból kapta. A Roll Up egy fém tartószerkezet és a benne felgöngyölt állapotban tárolt, grafikával ellátott banner együttese.
 
Mire használhatom a Roll Up-ot?
 
Legfőképpen figyelemfelkeltésre. 2 méteres magasságával, és látványos grafikájával nem csak könnyen észrevehető, de már messziről is jól látható! Segítségével könnyen, és gyorsan felhívhatja a figyelmet üzletére, termékére, és ezzel együtt gyorsan és könnyen adhat róla információt a potenciális vásárlóinak
 
Hogyan működik?
 
Összeállítása semmilyen szakértelmet nem kíván. A praktikus, és korróziómentes fémházban összegöngyölt grafikai felületet csak ki kell húzni, és hátul a tartórúddal ki kell támasztani.
Ha nincs jó helyen, könnyű súlya miatt gond nélkül és gyorsan arrébb tehető.
Szállítási szempontból is rendkívül előnyös, hiszen az összecsukható szerkezet egy hozzá való tokban elhelyezhető, és akár vállra is fel lehet akasztani.
 
Kiknek ajánlható a Roll Up?
 
Erre a válasz nagyon egyszerű: BÁRKINEK!
Manapság minden cég hatékonyan használja ezt a típusú reklámhordozót. Először a multinacionális reklámcégek ismerték fel a hatékonyságát, de mára a piac bővülésével, és az árak csökkenésével a mikro, és középvállalatok számára is kedvelt hirdetési eszközzé vált!
 
Egy oldalas 80 cm széles 2m magas.
Összeállítása kb. 1 percet vesz igénybe.
Egyszerű szállítás.
Könnyű súly
Fotóminőségű grafika!
TIPP: A grafikai tervezéstől a nyomdai gyártásig, nyomdánk mindenre gondol!
 

Kérjen tőlünk árajánlatot azonnal:


Név(kötelező)

Email cím (kötelező)

Cégnév:

Számlázási cím

Telefon (kötelező)

ÜzenetHol hallott rólunk?

 Google vagy Facebook hirdetés Közösségi média Ismerősöm ajánlotta Egyéb
 Hozzájárulok, hogy a nyomda aktuális akcióiról, szolgáltatásairól hírlevelet kapjak.